Trendurile din anul 530609_357898750967346_225971251_nacesta se inspira din sunetul culorii. Cele patru trenduri sunt Decibel, Fusion, Echo, Allegra.

Toate  au ca scop etalarea femeii puternice, moderne si indraznete. Trendurile sunt vibrante pentru o viata plina si in continua evolutie. Combinatiile sunt intre blond, negru, saten inchis cu accente de verde, albastru, rosu, alb sau roz.

Decibel este inspirat din pre punk-ul anilor ’70 si lumea digitala de astazi. Un trend provocator , puternic, dinamic, cu, culori intense si indraznete, duse la maxim. Decibel este trendul cel mai colorat. Paleta de culori este de neon, cu accente puternice din culorile primare.   Muzica care, caracterizeaza trendul Decibel este tehno si rock. (dreapta sus)

Femeia care se regaseste in acet trend este una ce se caracterizeaza printr-o viata tumultoasa, o femeie libera care gandeste pozitiv si are o atitudine mereu tanara, puternica, proaspata, independenta.

4c3684a7-13a7-494a-82d5-4919966a6b35

Fusion prezinta imbinarea dintre doua culturi opuse, cea vestica cu cea asiatica. Din cultura vestica imprumuta eleganta si rafinamentul. Iar din cea asiatica formele, volumele asimetrice. Asadar o calatorie in timp si spatiu intre doua lumi diferite. O fuziune intre culori pale, pastel, culori inspirate de pietrele pretioase ca ametist si jad, ce se imbina cu tonuri stralucitoare de oliv si pruna, albastrui, nuantele mineralelor. Pentru Fusion si muzica se imbina, cea asiatica cu cea tehno.

Femeia descrisa de acest trend este cea care este mereu atenta cu parul ei, mereu in actualitate la moda. Este feminina, eleganta, senbila, senzoriala, rafinata. O femeie care te seduce.

Eho este cel de al treilea trend fiind cel care descrie lumea de azi, moderna, plina de energie. Este cel mai expresiv trend. Se doreste reprimarea emotiilor, a bucuriei, a depresiei si a senzatiilor. Descrie zilele in care traim, simplitatea si monotonia sau depresia. Aici castaniul este combinat cu verde, albastru, galben sau albul creta. Nunatele mate se imbina cu cele lucioase creand umbre si forme.

Femeia Echo exprima un tumult emotional, este puternica si infrunta piedicile vietii dar in acelasi timp are si o parte romantica, fiind o persoana sensibila, introvertita.  Dar la un moment dat “explodeaza”. O persoana foarte expresiva.

Pentru trendul Echo tunsorile sunt scurte, pe forma capului cu linii conturate la nivelul fetei. Tunsoarea ajuta la exprimarea starii pe care p37034_451913671565853_1206474399_nersoana o traieste. Pentru acest trend muzica reprezentativa este cea tehno-metalica. (dreapta jos)

Allegra este cel de al patru-lea trend. Allegra este inspirat din viata familiilor nobile de odinioara. Culorile utilizate sunt cele ce exprima bogatie si eleganta, galben, auriu,  albul argintiu, maro. Aici opulenta din trecut determina parul sa devina un accesoriu. Pentru ca acest lucru sa devina posibil, stilistii se ajuta de pietre pretioase, volume si forme perfecte.

Allegra exprima femeia sigura pe sine, ferma si curajoasa dar in acelasi timp si calda. Daca stylingul este perfect atunci si imbracmintea este speifica. Sunt folosite materiale ce exprima bogatia. Catifeaua fina intr-o singura culoare, negru, albastru, maro, cu accente aurii. Iar muzica este cea de opera, unde notele joase se intrepatrund cu sunetul viorilor.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s